Ochrana osobných údajov – Cookies

Súbory cookies

Cookies sú malé textové súbory, ktoré webové stránky používajú na to, aby zefektívnili a zlepšili používateľský zážitok. Sú to informácie, ktoré ukladáme do vášho zariadenia a zase ich z neho získavame. Niektoré sú nevyhnutné, bez nich by totiž stránka vôbec nefungovala. Okrem toho používame analytické cookies, ktoré nám umožňujú zisťovať, ako naša stránka funguje a stále ju pre vás zlepšovať. Personalizačné cookies nám dovoľujú prispôsobovať stránku pre vás, zatiaľ čo marketingové cookies umožňujú zobrazenie relevantnej reklamy.
Zákon uvádza, že cookies sa smú na vašom zariadení ukladať bez vášho súhlasu iba v tom prípade, ak sú nevyhnutné pre prevádzku stránky. Pre všetky ostatné typy cookies je potrebné vaše povolenie. Váš súhlas ohľadom súborov cookies sa v prípade našej stránky vzťahuje iba na feyars.com doménu.
Potrebné cookies zabezpečujú správne fungovanie našej stránky. Napríklad funkciu prihlásenia sa do používateľského konta alebo ukladanie tovaru do nákupného košíka. Pomáhajú nám tiež odhaľovať pokusy o neoprávnené prihlásenie a umožňujú efektívne zobrazovanie obsahu.
Analytické cookies slúžia na zisťovanie anonymných údajov o návštevnosti nášho webu. Môžu hovoriť o tom, odkiaľ ste k nám prišli, o vyhľadávaniach na našom webe, či a ako sa pohybujete po našej stránke, vďaka čomu ju môžeme neustále zlepšovať. Získané údaje nám umožňujú tiež spracovávať štatistiky.
Personalizačné cookies umožňujú, aby si webová stránka vedela zapamätať informácie o tom, ako sa má táto stránka správať alebo ako má vyzerať.
Marketingové cookies používame na to, aby sme vám zobrazovali čo najzaujímavejšiu reklamu. Slúžia tiež na vykonávanie obdobných marketingových činností prostredníctvom tretích strán (cez našich reklamných partnerov a sociálne siete) alebo umožňujú našu účasť v sieti affiliate marketingu.
Nezaradené cookies sú tie, ktoré prípadne práve zaraďujeme do hore uvedených kategórií, spoločne s poskytovateľmi jednotlivých súborov cookies.bchodné podmienky sa riadia Obchodným zákonníkom.

Ochrana osobných údajov

Pri ochrane súkromia sa riadime podľa Zákona č. 428/2002 Z.z. o ochrane osobných údajov v informačných systémoch a v zmysle európskych nariadení GDPR. Vaše osobné údaje používame najmä na vybavenie a uskutočnenie vami zadaných objednávok a zvolených služieb. Vaše údaje nepredávame, ani ich bez vášho súhlasu nezverejňujeme, pokiaľ to nie je nutné (mimoriadne akcie, súťaž a pod.). V takomto prípade je možné požiadať o neuvádzanie pravého mena a priezviska verejne, lež vami zvoleného používateľského mena/prezývky/názvu. Vaše osobné údaje neposkytujeme tretím stranám v žiadnej forme mimo povinností ktoré nám vyplývajú zo zákona a mimo nevyhnutného sprístupnenia niektorých osobných údajov na plnenie vašich objednávok a iných vami zvolených služieb (napr. odber noviniek, analytické a marketingové cookies a pod.). Ako dotknutá osoba máte predovšetkým právo požadovať od Prevádzkovateľa prístup k svojim osobným údajom, ich opravu alebo vymazanie, prípadne obmedzenie spracovania, právo namietať proti spracovaniu, právo na prenosnosť údajov k inému prevádzkovateľovi, ako aj právo podať sťažnosť k Úradu na ochranu osobných údajov, ak máte za to, že Prevádzkovateľ postupuje pri spracovaní osobných údajov v rozpore so zákonom.

Prevádzkovateľ

Stránku www.feyars.com s internetovým obchodom prevádzkujú a spravujú zakladateľka Feyars a spolupracovníci. Kontaktovať nás môžete na sociálnych sieťach na našich stránkach a profiloch (Facebook, Instagram) a prostredníctvom elektronickej pošty: ars@feyars.com

Obchodné údaje:
Andrea Speváková Fejzovic – Ada S. Fey
IČO: 51 092 557
DIČ: 3120198092
IČ DPH: -(nie som platcom DPH)

Korenšpondenčná adresa:

Rozvodná 2960/7
831 01 Bratislava
Slovenská republika

Bankové spojenie:
MBank
Andrea Speváková
SK30 8360 5207 0042 0630 0744
BIC(SWIFT): BREXSKBX

Pri bankovom prevode kupujúci je povinný uviesť ako variabilný symbol číslo objednávky. Do políčka „Správa pre prijímateľa“/“Účel platby“ treba uviesť Feyars a ľubovoľne prípadnú poznámku.

V prípade akýkoľvek zmien obchodných, bankových a kontaktných údajov, tieto budú bezodkladne aktualizované.